DIN TROFASTE TØMRER

GERT RIBE INGVARDSEN

Udover at være en dygtig tømrer, gør hver medarbejder hos Tømrerfirmaet Gert Ribe Ingvardsen også sit bedste for at være en god rådgiver, når det gælder dit tømrerarbejde. Vores kernekompetence er tømrerarbejde og alt i tagarbejde. Du får en tømrer, der kan sit kram og som rådgiver dig hele vejen til den bedste løsning.

Tømrermester Gert Ribe Ingvardsen har 4 dygtige og flittige tømrere i firmaet. Tilsammen udgør vi et team, hvor hver enkel tømrer er en del af en større enhed, hvor vi løfter alle slags tømreropgaver. Gert Ribe ingvardsen har 10 års erfaring som selvstændig.

VORES ARBEJDSOMRÅDER

Skal du have nyt tag, eller repareret det gamle tag? Taget bliver udsat for meget gennem tiden, og derfor kan det blive nødvendigt med en reparation eller et servicetjek. Hos Ingvardsen Tømrer og Tagservice udfører vi alle typer tagarbejde med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi har udført tagarbejde i mange år, og derfor ved vi, det er vigtigt at sørge for, taget er i perfekt stand, så det kan stå imod al slags vejr. Vi håndterer både små og store opgaver inden for tagarbejde. Fra renovering og udskiftning af tag til diverse småopgaver.

En gennemgribende renovering af huset kan vi også stå for. Ingvardsen Tømrer og Tagservice har lavet flere gennemgribende renoveringer af facade, hus og ejendom, Renovering kan både sænke din energiudgift og udnytte husets kvadratmeter bedre. Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt. Vi kan hjælpe dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal laves før en renovering og byggetilladelsen. Så skal vindskederne udskiftes, er taget på garagen utæt, skal der nyt gulv i stuen eller skal der efterisoleres på loftet, så er vi altid parate med energivenligt tømrerarbejde.

Skal du have nyt hus, så lad Ingvardsen Tømrer og Tagservice bygge dit drømmehus, tilbygning, udestue, garage eller hvad du drømmer om. At bygge med træ er sund fornuft, da træ er det eneste byggemateriale, som kan udskiftes og er CO2-neutralt. Træ opbygger desuden CO2-lagre og reducerer CO2-udslippet. Du kan derfor med god samvittighed nyde komforten i et træhus, da det bidrager til et renere miljø.

Selvfølgelig bygger vi også traditionelt murede huse, men uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigt, at huset eller tilbygningen er energirigtigt udført. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

Tilbygninger, udestuer, garager mm. Ingvardsen Tømrer og Tagservice tilbyder alle slags tilbygninger. Vi kan således forbedre dit hus med en tilbygning, en tagterrasse, en udestue, et udhus, en garage osv. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det. Tilbygninger kan fås i et utal af varianter. Vi giver gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet påbegyndes.

Da vi opholder os meget i  vores køkken, er det vigtigt, det er udført i høj kvalitet og med fokus på både det gode håndværk og den pæne æstetiske finish. Derfor er det altafgørende at vælge en samarbejdspartner med erfaring inden for køkken som den, vi er i besiddelse af hos Ingvardsen Tømrer og Tagservice.

Gennem mange år har vi udført køkkener for en bred vifte af kunder. Vi klarer stort og småt inden for renovering af køkken og nye køkkener. Vi kan levere alle typer køkkener uanset om det er til et par eller en børnefamilie. Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde, kan vi bistå med kompetent rådgivning i forbindelse med dit køkken.

KONTAKT OS

RING PÅ 29 27 07 16